Healing

Leter du etter en alternativ måte å behandle helseproblemet ditt som det medisinske systemet ikke har hatt suksess med?

Hvis ja, så har du kommet til rett sted. Quantum-Touch® er en helingsmetode som fungerer med kroppens livskraftenergi for å redusere smerte og støtte optimal velvære. Denne typen helbredelse kan brukes på en rekke fysiske og mentale problemer eller bare for å slappe av. Det er en nyttig metode for å redusere ryggsmerter, justere strukturen, redusere muskelsmerter, helbredelsesskader og mer. Det er en fantastisk og mild metode hvor energien sendes til en person. Som et resultat kan mottakerens energifelt endrer seg.

Når du kommer til min praksis, står du, setter eller legger deg avhengig av klagen, og jeg fokuserer energien på kroppsdelen hvor det er smertefullt, noen ganger beveger smertene seg under behandlingen til en annen kroppsdel.
Det er mulig å helbrede på avstand siden energien beveger seg over store avstander. Derfor benytter jeg Zoom hvis du ikke kan komme hos meg.

Quantum-Touch® kan hjelpe deg med flere livssituasjoner og kan forbedre den problematiske situasjonen ved å kombinere QT med legens anbefalinger. Det er ikke en kur eller erstatning for legens behandling!

Opplev en enda mer avslappende og helbredende effekt ved å kombinere en healingsesjon med en fotsonemassasje i praksisen min.

Skroll til toppen