Om meg

Hei!

Navnet mitt er Jacqueline, og opprinnelig kommer jeg fra Nederland. Jeg hadde min egen praksis der før jeg i 2018 flyttet til Norge, og jeg stortrives her!

I 1986 fullførte jeg utdannelsen min som sykepleier. Helse og personlig utvikling har alltid hatt min interesse, spesielt alternative behandlinger, for der finnes et mer komplett menneskesyn. Man ser ikke bare på hva som plager deg, men på mennesket bak.

Hvis du har fysiske smerter påvirker det den mentale helsen din og vise versa. Alt påvirker alt ikke sant? Derfor tok jeg forskjellige utdanninger i løpet av flere år som resulterte i vitnemål i stolmassasje, fotrefleksmassasje (fotsonemassasje), NLP coaching, Quantum-Touch®, familiekonstellasjoner og epigenetisk terapi (kortsagt handler det om livsstil og kosthold, om alt som påvirker genene våre). Hva jeg bruker av de forskjellige terapier er helt avhengig av hva du trenger eller har behov for.

Jeg elsker jobben min og gjør alt jeg kan for at du skal føle deg trygg, hørt og velkommen hos Kropp & Sinnbalanse. Bare på den måten klarer du å slappe av og å få nye innsikter.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer info eller for å bestille en time.

Skroll til toppen